Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal mare la Astra: Lovin se ia de Șumudică, după înfrângerea cu Timișoara

www.digisport.ro
Marius Șumudică Florin Lovin

E scandal imens la campioana României! Florin Lovin a reacţionat nervos în momentul schimbării din prima repriză. Marius Şumudică a explicat la conferinţa de presă că mijlocaşul a fost schimbat pentru că a transpirat prea mult, iar răspunsul jucătorului de 34 de ani nu s-a lăsat aşteptat, conform Digi Sport.

"Nu am răcit, sunt bine şi sper să îmi revin cât mai repede. A fost un episod urât, în urma căruia nu vreau să îmi cer scuze, nu am nicio vină cu ce s-a întâmplat. El mi-a reproşat ceva. I-am spus să nu mai ţipe să stea linistit şi m-a scos, s-a enervat.

Am fost schimbat în ultimele 6 meciuri de 4 ori la pauză şi de două ori în minutul 30. Mi-a ajuns cuţitul la os. Mi-a ajuns. Încă nu am vorbit, dar o vom face la primul antrenament.

Citește și: Iordănescu a plecat cu scandal de la ȚSKA: 'De la început, lumea a avut o problemă cu mine'

Am trăit momente frumoase şi la Chiajna, mulţi mă consideră copilul lui. Nu m-a schimbat nimeni înainte de pauză în 20 de ani de carieră. Şumudică a făcut-o de două ori într-o lună şi fără motiv. Mi-au spus în minutul 20 să vin pe poziţie de fundaş central, am dat o pasă care trebuia să fie mai tare, l-a deranjat şi a ţipat la mine.

Nu mi se pare normal să ţipe la mine fără niciun motiv. Am 34 de ani. E un episod trist. Nu vom mai avea aceeaşi relaţie de acum încolo. Sunt episoade umilitoare. La vară voi termina cariera de fotbalist", a spus Lovin, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.