Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iordănescu a plecat cu scandal de la ȚSKA: 'De la început, lumea a avut o problemă cu mine'

Edi iordanescu

Edi Iordănescu s-a despărţit duminică seara de ŢSKA Sofia. Informaţia a fost confirmată de site-ul oficial al grupării de la sud de Dunăre. Trei luni a durat aventura fostului antrenor al Pandurilor la CSKA Sofia. Venit în capitala Bulgariei pentru a pune capăt supremaţiei lui Ludogorets, românul nu a reuşit revirimentul aşteptat de conducerea clubului. Ultima etapă, 1-1 pe teren propriu cu modesta Vereya, a dus la despărţirea pe cale amiabilă a celor două părţi. Oficial, antrenorul şi-a dat demisia, dar se pare că şi conducerea dorea acest lucru, în condiţiile în care echipa e în acest moment la 15 puncte de liderul Ludogorets.

Decizia a avut legătură şi cu reacţia fanilor de la finalul meciului cu modesta Vereya (1-1). Suporterii i-au cerut demisia şi nu au acceptat scuzele jucătorilor de la finalul meciului. Sportal.bg scrie ca şefii lui CSKA i-au cerut lui Iordănescu Jr. să continue, dar acesta nu a putut fi convins, anunță Digi Sport.

Citește și: Teroarea instaurată de Recep Erdogan continuă: Tatăl unui fost mare fotbalist a fost arestat

"Trebuie să spun anumite lucruri. Au fost anumiţi fani care au scandat împotriva mea. Vreau să le cer scuze fanilor echipei. Nu am venit la CSKA în cel mai bun moment. Nu am avut rezultate foarte bune. Nu am venit aici pentru bani, ci pentru că e cea mai titrată echipă din istoria Bulgariei. Am avut şi alte oferte. Am încredere în aceşti jucători, dar nu au fost cei pe care i-am dorit.

Mi-am pus toată energia şi dorinţa la această echipă, dar lucrurile nu merg mereu cum te aştepţi. Din momentul în care am preluat-o pe CSKA am simţit lucruri negative venite înspre mine. Probabil că multă lume nu a acceptat un antrenor tânăr la un club mare. Am demonstrat multe lucruri în România. Am vrut să fac asta şi afară. Au fost speculaţii că au existat oferte pentru mine şi este adevărat, dar nu regret nimic", a spus Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.