Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL MONDIAL cu selecționerul Italiei: Conform Football Leaks, Roberto Mancini era plătit şi de Manchester City, dar şi de Al Jazira

mancini

Fostul antrenor al echipei Manchester City, Roberto Mancini, actualul selecţioner al Italiei, a fost plătit atât de clubul englez la care era angajat, cât şi de gruparea Al Jazira Abu Dhabi, se arată în dezvăluirile Football Leaks.

Cel două cluburi au în comun proprietarul, şeicul Mansour bin Zayed al-Nayhan din Emiratele Arabe Unite. Pentru a nu încălca regulamentul fair-play-ului financiar de câtre City, Mancini şi-a primit o parte din salariul din perioada 2009-2013 prin intermediul unor firme înfiinţate în Insulele Mauritius, un paradis fiscal, informează publicaţia italiană L'Espresso.

Citește și: Schimbare radicală! Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare – Milioane de oameni, vizați!

Societăţile Sparkleglow şi IIS, în spatele cărora se afla Mancini, factura servicii de "consiliere pe probleme legate de fotbal" clubului din Abu Dhabi. Banii erau viraţi prin banca Barclays, la care şeicul din Emirate era acţionar. Cele două firme au avut cifre de afaceri de peste trei milioane de euro în perioada amintită, scrie news.ro.

Mancini, 53 de ani, a antrenat Manchester City între 19 decembrie 2009 şi 14 mai 2013. Din luna mai 2018, el este selecţionerul Italiei.

Citește și: Vești bune pentru toți șoferii! Ce lege importantă a modificat Camera Deputaților .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.