Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Scandal MONSTRU făcut de Diana Șoșoacă la prezentarea PNRR în Parlament! Orban îi taie microfonul: 'Dvs. nici măcar un minut nu rezistați'

Facebook
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, parlamentar independent, a fost înscrisă pe ordinea ședinței în care se prezintă programul PNRR. Liderul PNL, Ludovic Orban, care a prezidat ședința, a fost nevoit să-i taie microfonul Dianei Șoșoacă, după ce timpul ei a expirat. „Lăsați domnule Orban, că dvs. nici măcar un minut nu rezistați”, a transmis Diana Șoșoacă, de la prezidiul Parlamentului.

„În sfârșit domnul Cîțu nu fuge, dar o să fugă curând. Suntem împrumutați pe 500 de generații. Vreți bani? Impozitați cifrele de afaceri ale multinaționlelor.

Distrugeți CFR Marfă, unde aveți interes privat.

Vreți bani? Impozitați cu 66% tot profitul către off-shore-uri! Aveți firme cu offshore”, a spus Șoșoacă, după care a început să recite din Mihai Eminescu.

La un moment dat, Ludovic Orban i-a atras atenția că timpul pentru discurs a expirat: „Lăsați domnule Orban, că dvs. nici măcar un minut nu rezistați”, a spus Șoșoacă. Ludovic Orban a oprit în cele din urmă microfonul.

Citește și: VIDEO - Gabriela Firea, REVOLTATĂ în Parlament împotriva lui Florin Cîțu: 'Sunt chestiuni literare în ce ați spus, căci la economie nu se pune problema' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.