Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal-monstru în Hunedoara: Trei persoane au ajuns la spital, alte trei au fost reţinute

F. P.

Un scandal a izbucnit, duminică seara, între mai multe persoane din satul Pricaz, comuna Turdaș, din județul Hunedoara, după ce trei bărbați au intrat peste alți trei, într-un apartament, au pulverizat spary lacrimogen și au atacat cu cuțitele, transmite Mediafax.

Polițiștii din Orăștie au fost sesizați, duminică seara, că într-un bloc de locuințe din satul Pricaz, comuna Turdaș, a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.

Polițiștii sosiți la fața locului au găsit un tânăr în vârstă de 24 de ani care a declarat faptul că trei bărbați au pătruns în apartamentul în care locuiește, i-au pulverizat in față spray iritant-lacrimogen, apoi unul dintre cei trei bărbați, în vârstă de 42 de ani, băut, l-a lovit pe el și pe alți doi locatari, respectiv un bărbat de 41 de ani și altul de 47 de ani.

„Două dintre victime (în vârstă de 41 și 47 de ani), care prezentau urme ale unei agresiuni prin taiere) au fost transportate la UPU Orăștie, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei prezumtivi autori ai agresiunii (bărbatul în vârstă de 42 de ani și alți doi, în vârstă de 32 și de 30 de ani) au fost identificați de polițiști și conduși la sediul Poliției, pentru audieri”, transmite Poliția Hunedoara.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere, cercetările continuând, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-au produs faptele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.