Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru in PNL Buzau. Liberalii au iesit in strada impotriva deciziilor de la centru

PNL

Câteva zeci de liberali de la organizaţiile locale Nehoiu, Pătârlagele, Gura Teghii şi Buzău au demonstrat, duminică după-amiază în faţa sediului PNL Buzău, împotriva primirii în partid a grupului Ion Vasile-Adrian Mocanu.

Aceştia l-au aşteptat pe secretarul general Ilie Bolojan care urma să vină la Buzău, dar acesta şi-a contramandat vizita.

Preşedintele PNL Buzău Dorin Bădulescu, împreună cu Ioan Caton Mateeşescu, candidat PNL la şefia CJ, şi Constantin Ionescu, candidat la Primăria Buzău, au reiterat hotărârea de a nu colabora cu cei doi în condiţiile în care conducerea centrală a formaţiunii va impune acest lucru.

Mai mult, aceştia i-au acuzat pe deputatul Cezar Preda şi pe co-preşedintele PNL Vasile Blaga că ar fi artizanii acestei mişcări de "vânzare a partidului".

"Orice tentativă a PNL central de a-i aduce în partid pe Ion Vasile, Constantin Popa, Victor şi Adrian Mocanu va fi sortită eşecului", a declarat preşedintele PNL Buzău, Dorin Bădulescu.

Pe 1 martie a.c., prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu i-a invitat la o şedinţă a organizaţiei locale a PNL pe fostul senator PSD Vasile Ion, pe deputatul PSD Adrian Mocanu şi pe senatorul UNPR Constantin Popa pentru o eventuală implicare a acestora în alegerile din luna iunie.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.