Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru în PNL. Omul lui Dragnea și Carmen Dan a ajuns mare șef peste liberalii din Buzău

Kanal D
protest 10 august

Nu se termina gafele in PNL, după vicepreședintele filialei Vrancea care da BAC- ul la 42 de ani, ieri a fost rândul filialei Buzău sa aibă parte de scandal. Omul lui Liviu Dragnea și Carmen Dan, Viorel Ștefu, este noul secretar general al Organizației Județene PNL Buzău.

Vezi și: Raed Arafat ȘOCHEAZĂ, după creșterea infectărilor: 'Medicii vor decide cine rămâne în viaţă şi cine nu. Sună extrem de cinic, dar e realitatea'

Fostul om al lui Dragnea și Carmen Dan de la Ministerul de interne, adjunctul ministrului PSD, a fost prezentat drept al doilea om din PNL Buzău, secretar general. Viorel Stefu a fost acuzat de presa ca a primit informații de la serviciile secrete despre huliganii din galerii și lumea interlopa care au venit in Piata Victoriei sa ii sperie pe cei care protestau pașnic împotriva Ordonanței 13. Carmen Dan , cât și adjunctul ei Viorel Stefu, au declarat ca nu erau informații concludente și ca nu aveau de ce sa țină cont de ele.

Dar după ce in Piata Universității, exact după aceste incidente, au început sa se strângă sute de mii de protestatari, Grindeanu l-a demis pe Stefu.

Astăzi, cel care a trecut pe la PSD și Pro România, este coleg cu cei care protestau împotriva Ordonanței 13

Prezent la o dezbatere televizată la Digi 24, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a cerut demisia noului său coleg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.