Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL-MONSTRU in PNL pe tema semnaturilor (Exclusiv SURSE)

PNL

Planul lui Ludovic Orban privind "rezervarea" celei mai mari organizatii PNL din tara pare a infrunta obstacole majore. Se pare că Bucureștiului încep să i se alăture din ce în ce mai multe filiale nemulțumite de deciziile din Modrogan.

Am discutat cu mai mulți "grei", provenind din vechiul PNL și vechiul PDL, iar realitățile expuse de aceștia sunt departe de mesajele oficiale.

Vezi și: Oamenii de la Finanțe fac dezvăluiri HALUCINANTE: acuzații care aruncă în aer SRI

Se pare că totul a pornit în urmă cu aproximativ o lună, când unii apropiați ai liderului liberal ar fi dezvăluit tactica acestuia privind Bucureștiul: "diverși venetici, parașutați de Orban pe funcții, oameni cu cáteva luni vechime în partid, au început să ne râdă în nas legat de numărul semnăturilor care trebuie centralizate. Nu că ei ar fi strâns vreuna sau ar fi făcut vreo campanie vreodată, dar știau de la Ludovic faptul că targetul nerealist pentru numărul de semnături stabilite organizației de București vizează doar asigurarea unui loc călduț pentru el." ne mărturisește un vechi liberal bucureștean.

Un șef de filială din Muntenia sare și el în apărarea Bucureștiului: "Pana la ora asta, filialele apropiaților lui Orban, precum Iași, Bacău, Olt, Gorj sunt repetenți la semnături comparativ cu Bucureștiul. Unde sunt corectitudinea și meritocrația pe care ni le-a promis la Congres? Dacă cea mai mare filială din țară e atacată așa, oare noi, județele, la ce să ne așteptăm?"

Un vechi PD-ist din Ardeal se plânge și el: "Am văzut cifrele: la Bihor 2500 de semnături dintr-un județ unde ai toți primarii? Sau la Argeș, 2000 de semnături? Păi în primele două săptămâni, filialele lui Orban au strâns laolaltă cât Bucureștiul. Dar Ludovic se face că nu vede."

Cam acesta e tabloul pe regiunile țării în campania de strângere de semnături. Foștii membri ai PDL, obișnuiți cu sprijinul de la Centru, reclamă că Orban și apropiații lui toacă milioanele de euro de la guvern pe salarii ale camarilei, și nu pe campanie, cum ar fi fost cazul.

Peste toate acestea, se spune că șeful din Modrogan duce și o luptă de uzură pentru slăbirea organizației București, direct afectată electoral de lipsa de viziune a Centrului, și căreia i s-ar fi fixat un target imposibil, tocmai pentru a justifica sancțiuni după europarlamentare. În spatele acestei perdele de fum s-ar afla tocmai Ludovic Orban, interesat de un loc călduț în urma dezastrului din mai, când probabil va fi nevoit să renunte la fotoliul de președinte.

Deocamdata focul arde mocnit la PNL pentru ca nici un lider din partid nu vrea sa i se impute vreun eventual esec electoral din cauza luptelor din partid, dar dupa europarlamentare se anunta razboaie pe viata si pe moarte in partid.

Mai multi lideri PNL si fosti PDL il banuiesc pe Orban ca face jocuri oculte prin care de fapt vrea sa slabeasca partidul, pentru ca altfel nu se explica strategia politica si de comunicare atat de proasta. El vrea sa para un lider care conduce cu mana forte, in realitate este doar un inconstient care distruge partidul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.