Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL monstru în şedinţa PNL: S-a cerut demisia lui Ludovic Orban/ REPLICA

Agerpres
Ludovic Orban

Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, care se desfăşoară la această oră, este una deosebit de tensionată, în ciuda faptului că liberalii au câştigat alegerile europarlamentare.

Surse din cadrul şedinţei au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că mai mulţi lideri liberali i-au cerut demisia lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al PNL.

Vârf de lance a fost Răzvan Sava, preşedinte demisionar al PNL Sector 4, fost primar general interimar al Capitalei. Acesta a fost susţinut şi de alţi lideri prezenţi.

Principalul reproş care i se aduce lui Orban vizează o incapacitate a acestuia de a purta negocieri şi de a strânge celelalte partide de opoziţie în jurul PNL. Acuzatorii lui Orban susţin că următoarele alegeri cu acesta la conducerea partidului vor fi cu siguranţă un eşec pentru PNL, din moment ce nimeni nu vrea să negocieze cu actualul preşedinte al liberalilor.

În şedinţă nu a fost supusă la vot o eventuală retragere a sprijinului pentru Ludovic Orban. De altfel, Sava a demisionat luni din funcţia de preşedinte PNL Sector 4.

REPLICA PNL:

Drept la replică:
În cadrul articolului https://www.stiripesurse.ro/scandal-monstru-in-sedinta-pnl-s-a-cerut-demisia-lui-ludovic-orban_1355770.html sunt prezentate informații eronate în legătură cu presupusa solicitare adresată președintelui PNL, Ludovic Orban, în cadrul reuniunilor partidului de astăzi.
În cadrul discuțiilor a existat o singură luare de poziție, exprimată de Răzvan Sava, care nu a beneficiat în cadrul dezbaterilor de susținerea niciunui lider prezent la reuniune.
De altfel, președintele PNL, Ludovic Orban, a supus votului în cadrul Biroului Politic Național solicitarea formulată de Răzvan Sava, de depunere a mandatului de președinte al PNL, însă în favoarea acestei propuneri nu a fost exprimat niciun vot.
Departamentul de Comunicare al PNL

Drept la replică: În cadrul articolului https://www.stiripesurse.ro/scandal-monstru-in-sedinta-pnl-s-a-cerut-demisia-lui-ludovic-orban_1355770.html sunt prezentate informații eronate în legătură cu presupusa solicitare adresată președintelui PNL, Ludovic Orban, în cadrul reuniunilor partidului de astăzi. În cadrul discuțiilor a existat o singură luare de poziție, exprimată de Răzvan Sava, care nu a beneficiat în cadrul dezbaterilor de susținerea niciunui lider prezent la reuniune.De altfel, președintele PNL, Ludovic Orban, a supus votului în cadrul Biroului Politic Național solicitarea formulată de Răzvan Sava, de depunere a mandatului de președinte al PNL, însă în favoarea acestei propuneri nu a fost exprimat niciun vot. Departamentul de Comunicare al PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.