Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru în TVR! Jurnalistul Adelin Petrișor, 'certat' de șefa instituției: 'Cred că trebuie să încep să caut un avocat bun. Oricum, mai povestim'

televiziunea-romana-tvr

Unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din cadrul TVR, Adelin Petrișor, susține că a fost atenționat de președintele instituției pentru postările pe care le are pe Facebook. El spune că nu l-ar mira să fie sancționat disciplinar. „Cred că trebuie să-mi caut un avocat bun”, spune jurnalistul.

„În dimineața aceasta, eu și alți câțiva din conducerea TVR am primit un email de la președintele instituției. Din câte am înțeles - e posibil să nu pot cuprinde, sunt doar un reporter de teren - cea mai mare problemă e că eu am ieșit public pe Facebook, nu că într-o instituție cu 2200 de angajați și vreo 200 de colaboratori nu se găsesc înlocuitori pentru 2 reporteri bolnavi de #COVID-19. Doamna președinte a subliniat că nu e prima oară când fac asta și că postarea mea a atras comentarii jignitoare la adresa unor colegi și chiar a instituției. După cum sună reproșurile din email, nu m-ar mira să mă bage repede-repede într-o procedură disciplinară pentru că “prejudiciez imaginea TVR”. Cred că trebuie să o las mai ușor cu știrile făcute prin spitalele #COVID și să încep să caut un avocat bun...Oricum, mai povestim. #paradoxuriDinTeleviziuneaPublica”, a spus Adelin Petrișor pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ludovic Orban, despre bolnavii asimptomatici: 'Suntem în analiză dacă trebuie modificată legea!'

Iată mesajul de la care a pornit scandalul: „După vreo 7 luni de program de teren în pandemie, 2 reporteri ai Știrilor TVR au #COVID19. Din câte știu, oamenii iau tratament, dar sunt acasă, nu la spital. Încă de la început, noi lucrăm împărțiți în două ture, doar câte 4 reporteri de teren pe fiecare tură, foarte puțini în comparație cu orice redacție din România. Acum, în loc să-i înlocuiască pe cei 2 pe o perioadă de 2-3 săptămâni cu oameni din redacție sau din alte departamente ale TVR, șefii au preferat să ne amestece pe noi cei rămași și să ne pună într-un program haotic. Gata, s-a dus ideea că turele nu se pot întâlni la muncă. Am vorbit cu producătorul general, cu șefa Știrilor și cu Președintele TVR. Le-am explicat că suntem obosiți, stresați și că programul de până acum ar fi fost cel mai bun pentru această perioadă complicată. Toți au zis că ne înțeleg, că nu au alte soluții și fiecare a arătat cu degetul spre altcineva. Le-am spus și eu că mi se pare o rușine imensă că o televiziune cu 2200 de angajați nu poate găsi înlocuitori pe termen scurt pentru 2 reporteri bolnavi. Poate nu ar trebui să mă mir chiar așa de tare. Dacă stau să mă gândesc bine, la Știri numărul producătorilor, editorilor și prezentatorilor cred că e cel puțin dublu față de cel al reporterilor. TVR, armata cu 1000 de generali și o singură ordonanță... #paradoxuriDinTeleviziuneaPublica”, spune Adelin Petrișor în mesajul de nemulțumire.

Citește și: Părintele Dumitru Stăniloaie are amenajat un muzeu în București .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.