Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU între Ana Birchall și jurnaliștii Antena3

Antena 3 siglă

Scandal uriaș între ministrul Justiției Ana Birchall și jurnaliștii Antena3. Realizatoarea emisiunii „Esențial” Ana Maria Roman a anunțat că jurnaliștii Antena3 și nu numai au primit un mesaje similare cu cel primit astăzi de Oana Stancu, iar invitații au primit amenințări din partea Anei Birchall cu acționarea în instanță.

Totul a plecat după ce Oana Stancu a prezentat în emisiunea ei un material cu Ana Birchall și Mircea Geoană.

CV-ul ministrului Justiției, Ana Birchall, conține tot felul de întâmplări. Una dintre ele este cea în care Birchall se duce la Mircea Geoană cu o sumă impresionantă de bani, potrivit unei filmări difuzate de Antena 3.

Ulterior, Oana Stancu a primit un sms de la ministrul Justiției.

„Editorul emisiunii a primit niște mesaje de pe numărul doamnei ministru Ana Birchall. Nu știu dacă îmi sunt adresate. Citez: „Este nesimțire ce faci!” Doamna Birchall, bănuiesc că ați greșit numărul. În primul rând, nu vă permit să mă tutuiți. Nu ne cunoaștem. În al doilea rând, cu siguranță, vă referiți la alte persoane. Cine este beneficiarul mesajelor pe care le-ați primit este treaba dumneavoastră. Dacă vă referiți cu acești termeni la jurnaliștii de la Antena 3, vă sugerez să vă reevaluați poziția. Nu cred că este demnă de un ministru fie el și revocat”, a spus Oana Zamfir, adăugând că așteaptă precizări publice de la ministrul Justiției, altfel va face public întreg mesajul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.