Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL monstru la Therme Bucureşti: Daţi afară din cauza etniei

scandal

Un nou scandal incredibil a izbucnit în Capitală. De această dată este vorba despre unul etnic. Un grup de afaceriști romi din București au încercat să intre joi după-amiază la centrul de relaxare Therme București, însă au fost refuzați și dați afară, scrie www.showbizreport.ro. Motivul a fost simplu: acolo nu se acceptă romi. Chiar dacă persoanele în cauză puteau plăti cu bani grei un astfel de moft.

Citeşte şi: Un fost şef PNL a fugit în America, dar poliţia îl 'acoperă': Dat în urmărire doar pe hârtie

Familia Nițu a trecut aseară prin cea mai umilitoare experiență a vieții lor, împreună cu un alt cuplu de prieteni. Doina și soțul ei Nicușor Niţu au fost aseară la mult lăudatul centru de relaxare Therme București, pentru a petrecere câteva ore de relaxare. Din spusele celor doi, în mod civilizat au intrat în recepția centrului de relaxare Therme București, iar acolo a început “distracția”. Cei mai în măsură să povestească ce s-a întâmplat, sunt chiar soții Nițu, care au contactat www.showbizreport.ro, profund dezamăgiți de ceea ce li s-a întâplat, în 2016, în România. “Centrul termal din Balotesti am înțeles că este un loc frumos, de relaxare. Am ajuns acolo cu soțul și cu inca o familie. După ce am parcat am mers la casa sa platim si sa intram. În momentul acela au venit 10 bodyguarzi si ne-au spus sa ne retragem sa stam de vorba. Dânșii ne-au întrebat daca suntem romi. Le-am spus ca traim in Romania si avem trecut in buletin că suntem cetățeni romani. Noi am vazut ca sunteti romi, iar conducerea nu este de acord ca romii sa beneficieze de serviciile centrului SPA. Am cerut sa vorbim cu un manager, iar ei ne-au spus ca nu avem ce vorbi pentru ca suntem romi iar ei au primit directivă să nu ne lase să intrăm. Am fost prin toata lumea, în Dubai, în Mali, peste tot, pe la hoteluri de 4-5 stele, dar am fost tratați bine și respectați peste tot. Aici am jost jigniti și dengrati. Am copii la facultate. Vreau sa îi trimit acolo sa se relaxeze dar imi este teama ca vor fi dati afara. Platim taxe in aceata tara, suntem civilizati. Suntem florari, avem firme de flori, chiar nu suntem ultimii oameni, încât să fim tratați așa”, a declarat în exclusivitate pentru www.showbizreport.ro, Doina Nițu.

Vezi şi: Gafă de proporţii pe site-ul Ministerului Sănătăţii: Un arestat trebuia să avizeze un document/FOTO

Curios este faptul că managerul Therme București a contactat firma soților Nițu, pentru a asigura aranjamentele florale la evenimentul de inaugurare. Dupa acea colaborare, soți au fost invitati la SPA să se relaxeze, dar au fost scoși afară și umiliți. “Managerul de la SPA, m-a contactat sa le dau flori, pentru evenimentul de la deschidere. Eu i-am ajutat, iar ei ne-au dat afara. Nu se poate sa fim tratati ca niste gunoaie de oameni. Fie ca esti roman sau tigan, daca indeplinesti toate regulile acestei tari nu este normal sa fii dat la o parte si umilit. Nu este nici o lege pentru acesti oameni care vin la noi si cumpara un petic de pamant, iar apoi se cred stapani in Romania”, a mai sus Doina Niţu. “Nu-mi vine sa cred, in secolul 21 nu se poate asa ceva. Am populat locul acela cu flori, si ne-au invitat la SPA, ca sa ne relaxam. Am refuzat atunci, am spus ca nu stam in 60 de lei. A trecut timpul si aseara am fost la SPA, iar eu ne-au denigrat, ne-au facut de rusine. Era plin de lume acolo si ne-a fost mai mare rusinea.”, spune Nicușor Niţu. Citeşte mai multe aici

Citeşte şi: Miliardarul care a ajuns la capătul puterilor după gratii: 'Mă pot şi împuşca'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.