Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL MONSTRU: Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, acuzat că s-a BĂTUT cu poliția - Oamenii legii au deschis DOUĂ dosare penale

Facebook
Diana Șoșoacă
Scandal uriaș! Soțul senatoarei Diana Șoșoacă e acuzat că s-ar fi bătut cu poliția. Scenele s-au petrecut la cabinetul de avocat al senatoarei, după ce o echipă de televiziune care filma acolo a fost reclamată la 112. Oamenii legii au ajuns la fața locului, însă nu au reușit să aplaneze conflictul, care se pare că a escaladat.

"În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt", a informat Poliția Capitalei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.