Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL monstru: zece bărbați s-au BĂTUT cu săbii și cuțite, în plină stradă, la Brăila

Cel puțin șase persoane au ajuns la spital în urma unei încăierări nocturne care a avut loc pe o stradă din orașul Brăila. Se pare că în timpul bătăii, la care au participat cel puțin zece persoane, au fost folosite săbii și cuțite, conform Mediafax.

Scandalul a avut loc în cartierul brăilean Chercea. Cel puțin zece persoane cu vârste cuprinse între 21 de ani și 83 de ani s-au luat la bătaie. În timpul violențelor au fost rănite șase persoane și au fost distruse bunuri. Polițiștii încearcă să-i identifice pe toți participanții.

„În jurul orei 21:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului are loc un scandal. Din primele date a rezultat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, unele dintre acestea prezentându-se, ulterior, la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În urma cercetărilor efectuate, mai multe persoane, implicate în eveniment, cu vârstele cuprinse între 21 și 83 de ani au fost identificate, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, au anunțat polițiștii.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, port fără drept sau folosire de obiecte periculoase, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.