Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal rasist în Premier League: Norwich condamnă abuzurile din timpul meciului cu Crystal Palace

agerpres
Premier League

Clubul Norwich City a condamnat abuzurile rasiste îndreptate împotriva fotbaliştilor ambelor echipe în timpul meciului de marţi cu Crystal Palace din Premier League, transmite Reuters.

Clubul din comitatul Norfolk nu a dat numele jucătorilor implicaţi, însă Adam Idah, atacantul lui Norwich, a distribuit pe reţelele de socializare o serie de mesaje rasiste pe care le-a primit după meciul de pe Selhurst Park, pierdut cu 3-0 de "canari".

"După meciul nostru de pe terenul lui Crystal Palace, clubul a fost dezamăgit să afle de existenţa unor comentarii rasiste în mediul online, vizându-i pe unii jucători ai noştri, cât şi de presupuse comentarii rasiste pe stadion adresate de suporterii noştri unor jucători ai echipei adverse", a indicat miercuri Norwich într-un comunicat.

"Clubul va continua să îi susţină pe jucătorii afectaţi, cerându-le totodată reţelelor de socializare să acţioneze pentru a asigura tragerea la răspundere a celor responsabili... de asemenea, clubul a raportat incidentul poliţiei din Norfolk", se adaugă în comunicat.

Norwich a menţionat că a fost identificată o persoană şi o anchetă este în curs de desfăşurare în urma comentariilor adresate jucătorilor lui Palace.

Formaţia antrenată de Dean Smith este lanterna roşie, cu 10 puncte după 19 etape la trei puncte de Watford, prima echipă deasupra zonei retrogradării, ce are două meciuri mai puţin disputate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.