Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL SEXUAL cu influențe politice: O candidată a USR la europarlamentare A DEMISIONAT

usr uniunea salvati romania

S-a lăsat cu o demisie în USR, după un scandal sexual care a ajuns să umple internetul! Un tânăr, Vlad Andrei, a distribuit, de pe mai multe conturi de Facebook, poze cu fosta iubită în ipostaze sexuale explicite. Vlad Andrei e absolvent de Științe Politice și se laudă că a fost consilierul lui Dan Barna, președintele USR.

Fosta iubită a acestuia a făcut plângeri la poliție și la DIICOT, a vorbit și cu părinții băiatului, dar fără ca el să fie oprit să mai distribuie pozele cu caracter intim. Mama băiatului, Lavinia Andrei, a candidat la alegerile interne USR pentru europarlamentare. T tatăl vitreg e fostul subprefect al Bucureștiului, Adrian Bădilă, de pe vremea lui Călin Popescu Tăriceanu, a fost secretar de Stat și Director general al Institutului Naţional de Administraţie, consilier general în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, viceprimar al Sectorului 6 Bucureşti și consilier Local pentru Sectorul 6 Bucureşti. Tatăl natural e director de departament la Banca Națională, scrie casajurnalistului.ro.

Citește și: Olguța, dezvăluire de proporții! De cine a fost blocată legea pensiilor

Imediat după ce în presă s-a aflat de scandalul sexual în care e implicat fiul său, Lavinia Andrei a decis să demisioneze din USR. Anunțul a fost făcut de Dan Barna.

”Nu acceptăm și nu suntem de acord cu un astfel de comportament. Nu a fost consilierul nostru, nu îl cunosc pe băiat. Noi nu suntem de acord cu așa ceva. Eu nu încerc să îl scuz pe băiat. Mama sa a demsionat din partid.”, a spus Dan Barna, vineri seara, la România TV.

Citește și: Detalii neștiute scoase la suprafață: Avere uriașă pentru noua șefă CSM! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.