Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal SEXUAL în Ungaria: Fost campion olimpic și-a dat demisia din funcția de primar, după ce a apărut în ORGII pe un yaht

Foto gsp.ro
Zsolt Borkai primar campion olimpic

Un fost campion olimpic ungar proaspăt reales primar al unui mare oraş şi-a anunţat demisia în urma implicării sale într-un scandal sexual care a erodat susţinerea pentru partidul de guvernământ Fidesz la alegerile locale de luna trecută, informează Reuters, potrivit AGERPRES.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Zsolt Borkai, câştigător al medaliei de aur la gimnastică la Jocurile Olimpice de la Seul în anul 1998, căsătorit şi tată a doi copii, a apărut într-o înregistrare video cu o orgie sexuală pe un iaht în Adriatica publicată de presă cu numai câteva zile înaintea alegerilor din 13 octombrie. Unii analişti sunt de părere că apariţia acestei înregistrări s-a numărat printre factorii ce au contribuit la rezultatele sub aşteptări obţinute de partidul premierului Viktor Orban la aceste alegeri, în urma cărora Fidesz a pierdut postul de primar al capitalei Budapesta.

Într-o scrisoare deschisă adresată locuitorilor din oraşul Gyor, unde Zsolt Borkai a fost reales primar, el anunţă că a decis să demisioneze pentru a nu afecta imaginea partidului şi dezvoltarea oraşului, cerând totodată scuze pentru ceea ce admite că a fost o greşeală pe care şi-o asumă. ''Suport consecinţele şi îmi asum responsabilitatea'', menţionează el în scrisoare. Zsolt Borkai demisionase deja din Fidesz, dar acum a decis să renunţe şi la postul de primar.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Doi securiști duc o luptă acerbă pentru intrarea în turul II

Borkai a susținut că a plătit pentru excursie, însă a catalogat acuzațiile drept minciuni, deși nu a negat că ar fi făcut sex pe yahtul în care a fost surprins.

Nu este însă clar cine şi cum a făcut acea înregistrare pe iahtul din Adriatica în timpul unei călătorii pe care Zsolt Borkai a descris-o drept una privată şi pentru care asigură că a suportat cheltuielile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.