Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal şi bătăi într-un meci din Uruguay: Felipe Melo a declanşat războiul

trilulilu.ro
pumn lovitura

Partida dintre echipa uruguayană Penarol Montevideo şi campioana Braziliei, Palmeiras, disputat miercuri noapte în cadrul fazei pe grupe a Copei Libertadores, a avut parte de un final extrem de încins. Uruguayenii, echipa gazdă, au condus cu 2-0 la pauză, dar în a doua parte Palmeiras a reuşit să întoarcă rezultatul, ceea ce a provocat multă nervozitate atât în rândul jucătorilor cât şi al suporterilor din Montevideo.

Starea de tensiune a degenerat pe teren şi în tribune, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor. Pe teren, brazilianul Felipe Melo, cunoscut pentru caracterul său vulcanic, pus mereu pe arţag, a reuşit să îl pocnească în faţă, cu pumnul, pe portarul gazdelor, după care s-a refugiat într-un colţ al terenului, unde probabil ar fi primit o corecţie severă din partea galben-negrilor care se apropiaseră în număr mare de el, dar a fost salvat de apariţia poliţiştilor, conform fanatik.ro.

Nici în tribune lucrurile nu au stat mai bine. Au avut loc încăierări între suporteri, în urma cărora au fost operate 30 de arestări, iar 18 poliţişti au fost răniţi. Unuia i s-a furat şi arma din dotare, două maşini de poliţie au fost avariate. Brazilienii susţin că au fost în permanneţă provocaţi, că s-au adresat expresii rasiste şi că la final doreau să se îndrepte spre cabine, dar gazdele au închis accesul şi s-a ajuns la scandal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.