Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacient de COVID-19, scandal MONSTRU la spital: Tânărul a fost calmat cu MASCAȚII

Pressalert.ro
Mascati

Mai multe echipaje de poliţişti, poliţişti locali şi jandarmi au intervenit, miercuri, la Spitalul din Râmnicu Sărat, unde un bolnav de COVID-19 a provocat un scandal, devenind violent şi refuzând să şi ia tratamentul, anunță news.ro.

Tânărul de 23 de ani, care provine din focarul de coronavirus din cartierul buzoian Poştă, a fost internat la Râmnicu Sărat, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Citește și: Avertisment dur fără precedent al lui Raed Arafat: Este posibil să ajungem într-o situaţie mult mai gravă decât cea prin care am trecut

Miercuri, pacientul a devenit brusc violent, a început să ameninţe cadrele medicale, provocând un scandal în spitalul în care mai sunt 67 de pacienţi cu COVID-19. Totodată, tânărul a refuzat să mai ia medicamentele, spunând că vrea să plece acasă.

Întrucât cadrele Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat nu au reuşit să-l liniştească pe bărbat, au fost chemaţi în sprijin poliţiştii. Oamenii legii au ajuns imediat în spital, iar negociatorul care i-a însoţit a stat de vorbă cu tânărul zeci de minute pentru a încerca să-l calmeze.

Citește și: Atenție! Cine nu e obligat să poarte mască la intrarea în supermarket sau în spațiile închise

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi telefonic de către reprezentantul unei unităţi medicale din Râmnicu Sărat cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani, din municipiul Buzău, internat în unitatea medicală după ce a fost confirmat cu coronavirus, provoacă scandal pe fondul faptului că nu doreşte să-şi ia tratamentul. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat, împreună cu negociatori din cadrul IPJ Buzău. Aceştia au identificat persoana care avea un comportament recalcitrant, iar în urma discuţiilor purtate, au convins tânărul să se liniştească şi să rămână în unitatea medicală pentru a primi îngrijirile necesare", a precizat agentul de poliţie Cornelia Stroe, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.