Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL URIAȘ cu Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu: 'E un simulacru de Congres, nu ne lasă să vorbim, oamenii au plecat'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea congres

Nicolae Băncioiu a anunţat că doar unul dintre el şi Ecaterina Andronescu va mai candida pentru funcţia de preşedinte executiv şi vor face anunţul în sală, dacă vor fi lăsaţi să vorbească.

”Eu cred că secretarul general al partidului ar trebui să se gândească foarte serios la imaginea pe care o lasă acest Congres. Oamenii trebuie să înţeleagă că doar unul dintre noi va candida. Problema este că până să ajungem acolo ar fi trebuit să vorbim. Acum înţeleg că avem o binemeritată pauză”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

Citește și: Doar în România este posibil! A patra secțiune dintr-o importantă autostradă va fi construită în 60 de luni

”Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe aceeaşi funcţie”, le-a spus Bănicioiu jurnaliştilor.

”Suntem oameni serioşi şi ştim foarte bine ce avem de făcut. Va candida doar unul. Ne-am făcut o strategie foarte bună”, a susţinut Bănicioiu aflat alături de Ecaterina Andronescu.

Citește și: Gest frumos făcut de McDonald’s: De ce a întors celebrul arc “M”

”Pentru mine, cel mai important este cum se încheie acest congres din punct de vedere al imaginii publice pe care o lasă PSD. Dincolo de oricare dintre noi, contează ce mesaj dăm celor de dincolo de zidurile acestui palat. Mi-aş dori să nu înceapă voturile până când cei care candidăm ne spunem punctele de vedere, cum vedem noi desfăşurată politica PSD, cum vedem acţiunile acestui partid şi cum îi slujim pe oamenii care ne-au votat. Dacă acum se dau voturile şi se votează, imaginea este nefericită – cum una spunem şi alta facem. O să anunţăm de la microfoul de pe scenă cine se retrage”, a spus, la rândul ei, Ecaterina Andronescu.

”Dacă ei au înţeles să facă un simulacru de alegeri, atunci pot face orice, dar singuri. Noi rămânem membri de partid”, a completat Bănicioiu.

Citește și: O cântăreață cunoscută din România a lucrat pentru Andra: Ce job a avut și ce a zis despre vedetă

La această oră, după discursul de o oră şi jumătate al lui Liviu Dragnea şi după discursul premierului Viorica Dăncilă, la congres s-a luat o pauză.

Deşi în program era prevăzut că vor susţine discursuri şi candidaţii, pentru a-şi susţine candidaturile, la acest moment nu e clar dacă se va mai întâmpla acest lucru, fiind posibil să se treacă direct la alegeri.

Citește și: Anunț pentru toți cei care au banii de la saltea schimbați în euro: Ce bancnote vor ieși din circulație în 2018 .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.