Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL uriaș în PMP! Robert Turcescu: 'Cer EXCLUDEREA celor 3'

turcescu

E scandal uriaș în PMP după votul de miercuri din cadrul Consiliului General al Primăriei Municipiului București în care s-a decis intrarea în insolvență a RADET! Motivul e unul simplu: 3 dintre cei 6 consilieri ai PMP au votat propunerea primarului Gabriela Firea, iar șeful PMP pe București, Robert Turcescu s-a supărat că i s-a încălcat ordinul de a nu vota, iar acum vrea excluderea lor din partid. Cei 3 consilieri sunt Florentina Gherghiceanu si Mihai Varza sosiți de la UNPR și Lucian Iliescu, de la partidul-mamă.

”Voi cere excluderea lor din partid!

Povestea pe scurt: in CGMB sintem 4 consilieri generali alesi pe listele PMP la care, teoretic, dupa fuziunea PMP-UNPR ni s-au mai adaugat doi colegi de partid via UNPR. Deci sase.

Citește și: BOMBĂ Copilul lui Alex Velea cu Antonia va purta numele soțului artistei

Azi am decis in calitate de lider de grup sa parasim sedinta in desfasurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populista intocmita de Firea, atitudinea sfidatoare si obraznica a majoritatii PSD-ALDE fata de ceea ce inseamna dezbaterea democratica intr-un astfel de for.

Din cei sase consilieri generali PMP, trei au decis sa ramina in sedinta. Evident, vorbim de cei doi "colegi" veniti de la UNPR ( Florentina Gherghiceanu si Mihai Varza), dar si de Lucian Iliescu.

In urmatoarea sedinta a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este si nu trebuie sa fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeste pe zi ce trece a fi din ce in ce mai toxica pentru Bucuresti!”, e mesajul lui Robert Turcescu.

Citește și: Vitamina D ar putea fi folosită în tratarea diabetului

"Discutăm despre aprobarea înfiinţării şi aprobarea aprobării înfiinţării. În niciun caz despre lucruri concrete, când de fapt ne aflăm într-un Bucureşti care are probleme de infrastructură grave. Se apropie iarna. Când plouă e inundaţie în toată Capitala. Noi azi am fost mai mult decât atât, puşi cu toţii, ca la şcoală, să stăm cuminţi în băncuţele noastre, nu cumva să o deranjăm pe doamna primar general, nu cumva să îndrăznim să avem opinii contrare", a susţinut Turcescu.

Lucian Iliescu, care a revenit în sală după întreruperea şedinţei, a luat cuvântul pe marginea proiectelor dezbătute. Întrebat care este motivul pentru care nu s-a alăturat colegilor săi, el a declarat, pentru AGERPRES, că preferă să facă opoziţie din sala de şedinţă.

Citește și: Oana Zăvoranu a SPART, la propriu, un MILIARD de lei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.