Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL uriaș la Digi 24: Zeci de angajați amenință cu DEMISIILE

www.digi24.ro
logo Digi 24

Este scandal mare în cea mai bogată televiziune de știri din România! La Digi 24, televiziune din cadrul companiei RCS&RDS, niciun angajat nu a primit prima pentru Crăciun. Este pentru prima dată când se întâmplă asta, de la înființarea televiziunii.

Supărarea celor aproape 500 de angajați ai Digi 24, atât cei din redacția centrală de la București, cât și cei din redacțiile locale din țară, este dublată de faptul că jurnaliștii care lucrează pentru Digi Sport au primit o sumă de 850 de lei, plus bonuri de 150 de lei pentru sărbătorile de iarnă. În total, prima a ajuns la 1.000 de lei pentru jurnaliștii de la postul de sport al companiei.

Citește și: Este oficial! Taxa pe lăcomie a apărut în Monitorul Oficial

”Este pentru prima dată când nu ni se dau prime. Au dat doar celor de la Digi Sport, iar nouă nu ne-au dat. Mulți vor să plece, mai ales că nu ne-au crescut salariile de la înființare.”, ne-a spus unul dintre cei mai cunoscuți reporteri de la Digi 24, sub protecția anonimatului.

Conform surselor STIRIPESURSE.RO, din cei 12.000 de angajați ai companiei RCS&RDS, doar cei de la Digi 24 nu au încasat prime. Totul vine pe fondul schimbărilor de la vârful televiziunii, unde Cosmin Prelipceanu, cel care a condus singur postul până la jumătatea lunii octombrie, a primit alte sarcini, iar în fruntea televiziunii au fost aduse încă 3 persoane, alături de el.

Citește și: Atenție, români! Programul ‘Prima Casă’ continuă și în 2019

”Eu sunt gata să plec. Cum adică, doar pentru noi nu au avut bani? Nu ne lăudăm că avem publicul cel mai bun din România?! Salariile nu ni s-au mărit de 6 ani, de când am început să lucrez aici. Am aceelași salariu. Din cauza asta foarte mulți au plecat din televiziune. Este revoltă între noi. Acum, am vorbit cu colegi de aici (n.r. din redacția de la București), dar și cu cei de la studiourile locale, și mulți vor să plece. Au avut bani pentru Digi Sport, nu și pentru noi, deși lucrăm în aceeași clădire.”, ne-a relatat un alt reporter, sub protecția anonimatului.

Precizăm că nu am reușit să luăm legătura cu cei din conducerea Digi 24 pentru a-și exprima poziția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.