Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ la Dinamo: Unde sunt banii familiei lui Ekeng! Ce anunță PCH

Patrick Ekeng doliu

Scandalul continuă la un an de la moartea lui Patrick Ekeng! Soția fostului jucător acuză clubul Dinamo că nu a primit niciun ban după dispariția șocantă a fotbalistului. De asemenea, femeia se luptă pentru avere cu prima soție a jucătorului, dar si cu rudele acestuia.

Ancheta nu a stabilit nici pana acum cine se face vinovat de moartea fotbalistului. Intre timp insa, apropiatii lui Ekeng se lupta pentru averea acestuia. Vaduva lui Ekeng a fost zilele trecute in Romania pentru a-si cauta dreptatea.

Citește și: Se cere o NOUĂ OUG: Cum ar putea fi BLOCAT din nou Bucureștiul de protestatari

Desi i s-au promis despagubiri, femeia spune ca a primit bani doar pentru parastas din partea clubului Dinamo. Si prima nevastă a lui Ekeng, care are un copil cu fostul fotbalist, solicită, la rândul ei, o sumă de bani, potrivit Mediafax.

In plus, mama şi fraţii dinamovistului au decis să meargă în instanţă şi să îi dea în judecată pe medicii care s-au aflat în preajma fotbalistului anul trecut, după ce s-a prăbuşit pe teren.

Acesta spune că se aștepta să primească o sumă importantă de bani, sumă care fusese strânsă de galeria lui Dinamo la meciul din Cupa României, în aloare de 20.000.

Jurnaliștii de la ProSport au luat legătura cu un suporter care s-a ocupat de această strângere de bani, iar acesta a oferit detalii nemaiștiute.

„Eu şi cu alţi oameni din PCH am organizat o strângere de fonduri. Au fost mulţi spectatori, zeci de mii, şi fiecare a contribuit cu cât a vrut. Am strâns banii şi i-am numărat, erau aproximativ 20.000 de euro în total, bani cu care voiam să o ajutăm pe Nathalie. Noi am luat banii, cash, şi i-am predat clubului pentru a fi trimişi mai departe. Evident, nu am făcut niciun act, nu am crezut că e nevoie de aşa ceva. Banii i-au fost predaţi lui Elias Bucurică şi el ne-a spus că i-a dat suma lui Ionel Dănciulescu. A trecut timpul şi, pentru că ţineam legătură în permanenţă cu Nathalie, observam cum suma întârzie să ajungă la ea. Am discutat şi cu cei din Camerun, cu nişte verişori ai lui Patrick, şi ne-au spus că n-au primit nimic de la Dinamo“, a declarat suporterul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.