Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ la Timișoara: Taximetriștii s-au BĂTUT cu șoferii de la Uber

www.gds.ro
polițist amendă taximetrist

Mai multe persoane sunt audiate, duminică, de poliţiştii din Timişoara, după un scandal care a avut loc între taximetrişti şi şoferi de la Uber. Altercaţia a pornit după ce un taximetrist a anunţat prin staţie că a fost agresat de cinci şoferi de la Uber, fiind nevoie de intervenţia în forţă a poliţiştilor. În semn de protest, taximetriştii au claxonat în cartierul în care locuieşte primarul Nicolae Robu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, scandalul a început în parcarea unui mall din Timişoara.

"În noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2018 poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către mai multe persoane cu privire la faptul că în parcarea unui mall de pe raza municipiului Timişoara mai multe persoane ar fi fost agresate de către taximetrişti. La faţa locului s-a intervenit de urgenţă cu mai multe echipaje, cât şi luptători din cadrul SAS, mai multe persoane fiind conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi efectuează cercetări în vederea stabiliri cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat Ionuţ Sârbu, conform News.ro.

Citește și: Calculele REVENIRII: Scenariile prin care Simona Halep poate reveni pe primul loc mondial

Potrivit poliţiştilor, scandalul a pornit după ce un taximetrist a anunţat prin staţie că a fost agresat de către mai mulţi şoferi Uber, iar colegi lui au venit să îl sprijine şi să se răzbune.

După ce taximetriştii şi cei de la Uber s-au încăierat, taximetriştii s-au dus în cartierul Soarelui în care locuieşte primarul Nicolae Robu, pentru a claxona.

Acolo poliţiştii au scos forţe suplimentare, fiind ajutaţi şi de Poliţia Locală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.