Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal uriaș în SUA: NFL, dată în judecată de familia unui fotbalist găsit spânzurat în închisoare! Ce s-a descoperit după moartea sportivului

www.masslive.com

Aaron Hernandez, fost jucător al echipei New England Patriots, găsit spânzurat în închisoare, suferea de encefalopatie cronică traumatică (CTE) în stadiul 3 din 4. Familia jucătorului a dat în judecată Liga Nord-americană de Fotbal (NFL) şi clubul New England Patriots, informează Reuters, citată de News.ro.

Avocaţii familiei au cerut examinarea creierului fostului jucător la un laborator specializat din Boston. Astfel, Hernandez suferea de CTE în stadiul 3, boala fiind provocate de desele comoţii cerebrale suferite în fotbalul american. Aceasta duce la agresiune şi demenţă.

Citește și: O altă calamitate de proporții a lovit Pământul: S-a produs cea mai puternică furtună magnetică din ultimii 20 de ani! Ce efecte poate avea - VIDEO

Avocatul Jose Baez a intentat un proces împotriva NFL şi New England Patriots în numele fetiţei lui Hernandez, Avielle, în vârstă de 4 ani.

În aprilie, Aaron Hernandez a fost găsit spânzurat în închisoarea în care ispăşea o condamnare pe viaţă pentru crimă, la câteva zile după ce fusese achitat într-un alt proces de omucidere.

Hernandez era o stea în ascensiune în NFL, când a fost arestat în iunie 2013 şi acuzat de uciderea unui cunoscut, în apropierea casei sportivului, din Massachusetts. El a fost condamnat pentru crimă şi închis pe viaţă, în 2015. Vineri, Hernandez a fost achitat într-un alt caz, în care era acuzat de dublă omucidere, în 2012.

Citește și: Coreea de Nord amenință SUA cu 'cea mai puternică detonare a unei bombe H': Unde ar putea lovi racheta

Gardienii de la Souza Baranowski Correctional Center din Shirley, Massachusetts, l-au găsit pe Hernandez, 27 de ani, spânzurat în celula sa.

"El s-a spânzurat de fereastra celulei, folosind un cearşaf. Hernandez a încercat să blocheze uşa celulei pe dinăuntru, cu diverse lucruri", au anunţat autorităţile, într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.