Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS Bărbatul care și-a bătut fiul cu sălbăticie a fost ELIBERAT

bătaie copil suceava

Bărbatul din Suceava care și-a bătut cu bestialitate băiatul de șapte ani a fost pus în libertate. Magistraţii au decis cercetarea sub control judiciar, chiar dacă în urmă cu şapte ani bărbatul şi-a violat fiica vitregă şi mai făcuse șase ani de închisoare.

El a fost inițial reţinut pentru 24 de ore. Marius Matei, în vârstă de 48 de ani, este recidivist. Acesta a făcut 6 ani de închisoare dupa ce și-a violat fiica vitregă în repetate rânduri.

Poliţiştii s-au autosesizat după apariţia unui înregistrări video în care se poate vedea cum Marius Matei îşi trântea fiul în vârstă de 7 ani la pământ şi îl lovea de mai multe ori cu o scândură. Totul s-a petrecut sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze. Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui. Scena de groază a fost filmată în locuinţa familiei de fratele mai mare al copilului bătut. În familia individului trăiesc patru copii, băiatul în vârstă de 7 ani având trei frați, doi gemeni în vârstă de 14 ani și unul în vârstă de 15 ani.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

Mama nu a recunoscut incidentul și a refuzat să depună plângere. Până la urmă femeia și toți cei patru copii, inclusiv cel agresat, au fost transportați la un centru de primire în regim de urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.