Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

L-am găsit pe viitorul premier al României: E gata să intre în pâine de mâine

Guvernul Romaniei

Președintele Klaus Iohannis caută un premier, dar noi deja l-am găsit. Este vorba despre un nume deja celebru. Omul s-a autopropus premier pe un site de socializare. Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a venit cu o propunere incredibilă.

Citeşte şi: Cristian Popescu Piedone s-a îmbolnăvit în arest: Cum motivează judecătorii arestarea sa

Intr-un post pe pagina sa de Facebook in care distribuie un articol cu titlul "Un nume din mediul de afaceri, pentru postul de premier tehnocrat", Borza scrie: "Eu sunt pregatit sa-mi asum orice functie in stat. Intrebarea este daca statul este pregatit pentru o astfel de provocare".

Citește și: Traian Băsescu, întrebare de baraj pentru Laura Codruța Kovesi: Tu nu ai nicio răspundere?

Remus Borza a fost condamnat definitiv la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri, anunţă hotnews.

Citește și: Reținerile în cazul clubului #Colectiv continuă: Încă două persoane încătușate de DNA

"Eu sunt pregatit sa-mi asum orice functie in stat. Intrebarea este daca statul este pregatit pentru o astfel de provocare. Am demonstrat ca pot sa generez performanta acolo unde altii spuneau ca nu se mai poate face nimic. La nivelul politicii romanesti e nevoie de o schimbare profunda. Avem nevoie sa redescoperim si sa aplicam acele principii si valori identitare natiunii romane abandonate in 25 de ani de tranzitie de nicaieri spre niciunde. Doctrinele si ideologiile conteaza mai putin. Ceea ce conteaza cu adevarat sunt oamenii!", scrie Remus Borza.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv, in februarie 2015, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri.

Citește și: PNL pregătește LOVITURA: Traseismul din ordonanța dată de Ponta e ținta

Borza a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) cu 10.000 de lei, dupa ce mai multe foste salariate ale Hidroelectrica au acuzat ca au fost concediate de administratorul judiciar desi se afla in concedii prenatale sau in concedii de crestere a copilului, iar el le-a raspuns astfel:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.