Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS! Pedepese EXTREM de mici pentru criminalii de la Mediaș, care au ucis cu 11 lovituri de cuțit un tânăr

Procesul crimei de la Mediaș care a îngrozit România a ajuns la final. Trei bărbați au fost trimiși în judecată: este vorba despre Marius Rusu, Paul Anghel, Ovidiu Otvoș Ioan, relatează alba24.ro.

Citește și: Fostul parlamentar Cristian Boureanu, citat la DNA - Ancheta procurorilor se apropie de final

Marius Rusu din Bucerdea Grânoasă a fost trimis în judecată pentru omor și condamnat la 12 ani şi 4 luni, la care a fost adăugat un rest rămas de executat dintr-o pedeapsă anterioară, acesta urmând să execute 14 ani, 5 luni şi 16 zile de închisoare.

Paul Anghel din Teiuș a fost condamnat la 5 ani şi 2 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Otvos Ovidiu Ioan din Sibiu a fost condamnat la 4 ani și două luni de închisoare tot pentru omor.

Citește și: Fost candidat la alegerile prezidențiale: 'Klaus Iohannis este străin de Neamul multimilenar Românesc, urmaș al Poporului Primordial Get'

Toţi cei trei inculpaţi au beneficiat de circumstanţa atenuantă a provocării. Potrivit magistratului de la Tribunalul Sibiu, Anghel şi Rusu au săvârşit infracţiunile „sub stăpânirea unei puternice tulburări sau emoţii, determinată de o provocare din partea persoanei vătămate, produsă prin violenţă, printr-o atingere gravă a demnităţii persoanei sau printr-o altă acţiune ilicită gravă”.

Reamintim că la începutul anului, în data de 13 ianuarie, Marius Andrei Faghura a fost ucis cu 11 lovituri de cuțit, în fața unui club din Mediaș. Incidentul s-a petrecut după ce Faghura, alături alți nouă bărbați au intrat în clubul respectiv și au început o altercație cu grupul din care făceau parte și inculpații. Scandalul s-a mutat din club în afară, unde pe imaginile suprinse de o cameră video se poate observa cum Faghura fuge, fiind urmat de mai mulți bărbați. La un moment dat, victima alunecă pe zăpadă și cade, în acel moment Rusu îî aplică tânărului 11 lovituri de cuțit în picior, iar una dintre lovituri îî secționează artera femurală. În timp ce Rusu îl lovea pe Fagura cu cuțitul, un alt bărbat dintre inculpați îl lovea pe tânărul căzut la pământ cu piciorul în cap. Spre sfârșitul filmării apare și ultimul dintre inculpați, care îi aplică victimei câteva lovituri cu pumnul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.