Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS: publicația France Football îi prezintă, pe prima pagină, pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo în postura de homosexuali - FOTO

francefootball.fr
Ronaldo - Messi

Jurnaliștii publicației France Football au analizat performanțele lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Ei susțin într-un articol că cei doi jucători domină fotbalul planetei de un deceniu.

Citește și: Șefii CSU Craiova au RĂBUFNIT după rezultatele slabe: l-au demis pe antrenorul Devis Mangia! Corneliu Papură este noul tehnician al echipei

Pentru a ilustra articolul jurnaliștii i-au desenat pe cei doi jucători în timp ce se sărută. Lionel Messi, mai mic de statură, stă pe vârfuri și îl sărută pe Cristiano Ronaldo.

„Lionel Messi și Cristiano Ronaldo domină fotbalul planetei timp de un deceniu, împărțind fanii din întreaga lume. Inclusiv jucătorii de ieri și astăzi intervievați de FF”, se arată în analiza celor de la France Football.

Lionel Andrés Messi (n. 24 iunie 1987,[2] Rosario, Argentina) evoluează la clubul FC Barcelona. Messi este considerat drept cel mai bun jucător din generația sa, și unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului, fiind nominalizat la Jucătorul anului până la vârsta de 21 de ani. El a fost desemnat de FIFPro cât și de World Soccer Magazine "tânărul jucător al anului" timp de trei ani consecutiv în perioada 2003-2005. Stilul său de joc a atras comparații între el și legenda fotbalului Diego Maradona, chiar Maradona declarându-l pe Messi succesorul său.

Citește și: Gabriela Firea, discuţii cruciale pentru viitorul Capitalei: 'Ştiu că am supărat cele 5-6 firme care au căpuşat bugetul Primăriei'

Cristiano Ronaldo evoluează la clubul Juventus Torino și la echipa națională de fotbal a Portugaliei. Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori. La Manchester United și Real Madrid, Ronaldo a câștigat de trei ori Premier League, La Liga, FA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del Rey, FA Community Shield, Supercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.