Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS! Victor Ponta, în Mexic pentru o cursă de Formula 1

Vizita premierului Victor Ponta în Mexic, la un summit al funcționarilor, s-ar fi făcut, de fapt, dintr-un alt motiv. Mare fan al Formulei 1, premierul va merge la Marele Premiu al Mexicului, în acest week-end.

Biroul de Presă al Guvernului a anunțat, miercuri, că primul-ministru face o deplasare de lucru în Mexic la invitația președintelui Enrique Peńa Nieto. Delegația română trebuia condusă de Radu Puchiu, secretar de stat la Cancelaria premierului. Victor Ponta a decis să meargă el în Mexic, spune cetăteanul.net

Deși întâlnirile oficiale s-au terminat încă de joi, "Copilotul" va mai petrece trei zile în Ciudad de Mexico, pentru a asista la Marele Premiu al Mexicului.

"Am avut astăzi o întrevedere cu președintele mexican, Enrique Peńa Nieto, la Palatul Național din capitala Ciudad de Mexico, în marja Summit-ului Global pentru Guvernare Deschisă. Este prima vizită în ‪Mexic‬ la nivel de prim-ministru din ultimii 25 de ani!", a scris Victor Ponta pe contul său personal de Facebook, aseară, după ora 22.00.

Citeşte şi: Acuzații incendiare la adresa lui Victor Ponta

Întâlnirea cu președintele mexican, cel care este și șeful guvernului în statul latino-american, a făcut parte dintr-o vizită pe care șeful guvernului a anunțat-o de miercuri. Într-un comunicat oficial al Guvernului s-a precizat că primul-ministru român va pleca pe continentul american pentru a răspunde unei invitații a șefului statului mexican.

De altfel, Victor Ponta şi-ar fi dorit să finanţeze inclusiv o echipă de Formula 1 în numele României.

Detalii aici: Documente explozive: Victor Ponta ar fi minţit în cazul Forza Rossa

Premierul României a mai fost şi la cursa automobilistică din Dubai, alături de bunul său prieten, Sebastian Ghiţă.

UPDATE: Surse guvernamentale susţin că premierul Victor Ponta nu va asista la cursa de Formula 1, ci se va întoarce în ţară duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.