Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul aurului continuă - Șerban Nicolae îl TORPILEAZĂ pe Mugur Isărescu: 'Un impostor stătea pe-o bancă'

Mediafax
serban nicolae

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu spune că aurul României ar trebui adus în țară, din Londra, numai pentru verificare, însă că ar trebui dus înapoi. Guvernatorul BNR a precizat că repatrierea aurului ar avea drept impact creșterea costurilor. Senatorul PSD Șerban Nicolae îl contrazice, lansând un atac fără precedent la adresa lui.

Scandal în Parlament: 'Vosganian să numere ouăle de Paști' / Tăriceanu, lui Gorghiu: 'M-ați jignit pe Facebook, dar nu mă cobor la nivelul dvs.'

„UN IMPOSTOR STĂTEA PE-O BANCĂ

Știri de Ultima Oară:
- Costurile aducerii și depozitării în țară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacitățile Ministerului Apărării Naționale, nu depășesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puțin decât a costat scoaterea aurului din țară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane și bonusuri de performanță!
- Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deținută de stat, se găsește aur în cantitate de peste trei sute de tone!
- Noul și ambițiosul guvernator al BNR e un om consecvent și riguros. Ca și la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), și-a fixat ca obiectiv „aderarea României la zona Euro”. Cercetătorii britanici confirmă științific șansele mari de reușită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – „a treia oară-i cu noroc”!
- Un important investitor străin și-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o șaormerie în București, pe strada Lipscani 25!
- Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că „sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor”. Da, cine n-are Șerbani, să-și cumpere, dar treizeci de arginți nu reprezintă prețul corect!

Un impostor călărea o bancă de aur. Și banca s-a rupt. Pentru că cel mai deștept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!”, scrie Șerban Nicolae, demontând afirmațiile lui Isărescu.

Curtea Constituţională a respins sesizarea PNL şi USR pe proiectul legislativ iniţiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care prevede ca Banca Naţională a României (BNR) să repatrieze 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate.

Judecătorii CCR au decis să respingă sesizarea pe motiv de oportunitat. Prin urmare legea este constituţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.