Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul azilelor groazei - Cătălin Predoiu a numit noi șefi la IPJ Ilfov

breaking news ultima ora

Scandalul azilelor groazei - Cătălin Predoiu a numit noi șefi la IPJ Ilfov

Cătălin Predoiu a numit, miercuri, noua conducere la IPJ Ilfov, după ce, în urma scandalului azilelor groazei, foștii șefi au ales să demisioneze din funcțiii.

Cu data de 12 iulie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Dumitru BÎLTAG a fost împuternicit să exercite atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov. Ofițerul are o vastă experiență managerială, în trecut îndeplinind funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, funcția de director al Oficiului Național de Protecție a Martorilor și cea de adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări.

De asemenea, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de astăzi, 12 iulie, comisar-șef de poliție Florea Remus-Mugurel a fost împuternicit să exercite atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov. Acesta îndeplinea funcția de șef al Secției 23 de Poliție București

Totodată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu aceeași dată, subcomisar de poliție Bălan Alexandru-Daniel a fost împuternicit să exercite atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov. Acesta îndeplinea funcția de adjunct al șefului Secției 2 de Poliție București.

În perioada imediat următoare, noua echipă managerială a Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov o să stabilească noua conducere a Poliției Orașului Voluntari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.