Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Caracal DEGENEREAZĂ - Un polițist a fost BĂTUT de doi bărbați nemulțumiți

enational.ro
politia romana

Un polițist din București, aflat în concediu, a fost atacat de doi indivizi în Tecuci, județul Galați. Se pare că agresorii i-ar fi reproșat bărbatului modul în care a intervenit Poliția în cazul Caracal.

Surse apropiate anchetei susțin că atacul a avut loc marți seara, după ce doi bărbați au văzut în mașina victimei o caschetă de polițist.

Aceleași surse susțin că între agresori și polițist au existat mai multe replici, inclusiv acuzații legate de intervenția polițiștilor în cazul Caracal.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ IML a dat verdictul - Oasele din pădurea de lângă Caracal NU SUNT ale Alexandrei Măceșanu

Agresorii au lovit mașina victimei și când aceasta a solicitat explicații, a fost atacată de doi bărbați, unul dintre aceștia având un cuțit. La fața locului a fost solicitată prezența trupelor speciale, iar agresorii au fost imobilizați și, ulterior, reținuți.

„La data de 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul București, se deplasa cu autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci și, în fața colegiului din

localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuțit, care l-au lovit cu pumnii și picioarele. La fața locului s-au deplasat polițiștii BOP Tecuci și luptătorii SAS, care i-au identificat pe cei doi agresori, doi bărbați de 41 și 28 de ani, din municipiul Tecuci. Ei au fost imobilizați și conduși la sediul poliției. Cei doi agresori sunt cercetați acum pentru lovire sau alte violențe și au fost reținuti pentru 24 de ore, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Pe parcursul zilei, cei doi agresori vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.