Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul comisarului european - Orban o trimite pe Dăncilă la Cotroceni: 'Nu mai putem să ne permitem să mai greșim încă o dată'. Ce spune despre Țapardel

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a formulat un nou apel către Viorica Dăncilă după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Parlamentul European.

„Solicitarea noastră limpede către încă premierul Dăncilă, după ce a făcut de râs România, este aceea de a nu formula o altă propunere fără consultarea președintelui României și fără respectarea legii 373/2013, care obligă Guvernul ca, înainte de a trimite propunerea de comisar european, să ceară votul comisiilor de specialitate ale Parlamentului. Nu mai putem să ne permitem să mai greșim încă o dată. Și așa Dăncilă s-a încăpățânat într-un mod stupid să mențină această candidatură în ciuda avertismentelor repetate pe care le-am formulat. (...) Iată că ceea ce am prevăzut s-a întâmplat”, a spus Orban, la sediul PNL, adăugând că premierul „nu-și mai poate permite să ne mai facă încă o dată de râs”.

Cât despre Claudia Țapardel, nume vehiculat pentru a fi noul comisar european, liderul liberalilor a catalogat propunerea ca fiind „o glumă”.

„Eu cred că este o glumă această propunere. Ce legătură are cu portofoliul de Transporturi?”, a mai spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.