Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din parlament! AUR cere coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis

Facebook
alfred simonis

Scandalul din parlament! AUR cere coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis

Alianța pentru Unirea Românilor consideră că președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, s-a comportat „suburban” cu șeful AUR, așa încât cere măsuri dure. Asta după ce interimarul a suținut că el a fost cel atacat verbal, anunță Mediafax.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îi solicită președintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, și președintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, președinte interimar al Camerei Deputaților, pentru ”comportamentul agresiv și limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaților la adresa parlamentarilor opoziției” – se arată într-un comunicat al AUR.

AUR îl acuză pe Alfred Simonis că a avut un comportament suburban la adresa președintelui Alianței, George Simion

„Este inacceptabil ca un individ care s-a remarcat de-a lungul carierei politice doar prin veleitățile de bișnițar și de combinator să ocupe a treia funcție din statul român și să păteze imaginea funcției de reprezentant al românilor. Funcția de președinte al Camerei Deputaților ar trebui să impună o anumită conduită, lucru total străin sinecuristului Alfred Simonis, zis și Freddy. Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum și limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce și-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus președintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicații. Însă, disprețul și aroganța l-au făcut pe Freddy Simonis să își arate adevărata față, aceea de interlop eșuat”, arată AUR într-un comunicat.

Pe de altă parte, „la începutul ședinței, un domn deputat, mai rusofil așa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit și a spus, citez: . Așa mi-a spus acest individ la începutul ședinței, și poate că și reacția mea a fost una vehementă și poate și prestația mea, după acest moment, nu e cea pe care ați fi așteptat-o”, declara anterior Alfred Simonis.

El l-a numit de deputatul respectiv „un personaj abject”.

”Vreau să înțelegeți că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, Nu pot sancționa un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancționeze se află la Moscova”, a încheiat Simonis.

Liderul AUR, George Simion, a scris pe Facebook: „Simonis se ascunde dar și #noulPSD a luat bani. Mai târziu vă arăt cum mă înjură de morți și de mamă președintele Camerei Deputaților”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.