Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Eurovision ajunge la CNCD: Un deputat denunţă discriminarea Laurei Bretan de către juraţii gay

facebook.com
Laura Bretan

Finala Eurovision România a stârnit dezbateri aprinse după ce Easter Peony a fost desemnată câştigătoare în urma votului acordat de juriul internaţional, dând astfel peste cap aşteptările fanilor, care au susţinut-o masiv pe Laura Bretan. Totul i s-ar trage Laurei Bretan de la susținerea faţă de familia tradițională la referendumul pentru familie din 2018, doi dintre membrii juriului Eurovision fiind homosexuali (detalii AICI).

Deputatul PNL Matei Dobrovie anunţă că va sesiza Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, considerând că Laura Bretan este discriminată pe baza convingerilor sale religioase.

CITEȘTE ȘI: Aciditatea din corp, cauza lipsei de energie și a obezității

"Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi „specialiști” gay din juriul alcătuit de TVR.

Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, era considerată favorită să reprezinte România la Eurovision 2019, care se va desfășura în Israel.

Laura Bretan a obținut numărul maxim de puncte (12) din partea publicului, în timp ce câștigătoarea Ester Peony, favorita „specialiștilor” din juriu, a primit doar 3 puncte, însă, cei doi și-au schimbat poziția la vot.

TVR e finanțat din bani publici și va trimite la Eurovision 2019 concurenta decisă de activiștii LGBTQ, în detrimentul celei preferate de majoritatea românilor.

Voi sesiza CNCD cu privire la acest tip de discriminare legat de susținerea referendumului pentru familie și voi cere explicații TVR pentru cele întâmplate.

S-a ajuns prea departe. Corectitudinea politică a ajuns să conteze mai mult decât realitatea socială", scrie deputatul pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Plictiseala, PERICOL pentru creier. TOP 10 exerciţii care îmbunătăţesc memoria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.