Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL fraudării alegerilor de la Sectorul 1, un nou EPISOD: procurorul de caz a cerut AJUTOR de la Poliția Capitalei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Tudorache

Apar noi informații în scandalul alegerilor fraudate de  la Sectorul 1. Deocamdată, anchetatorii nu au dat un verdict în acest sens, însă verificările sunt în curs de mai multe luni.

Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a făcut noi dezvăluiri în scandalul fraudării alegerilor la Primăria Sectorului. Acesta a declarat, miercuri seara, faptul că procurorul care instrumentează acest caz a cerut sprijinul Poliţiei Capitalei.

„Din fericire, există Poliţia Capitalei. Vă daţi seama dacă o secţie de Parchet de o asemenea importanţă a ajuns să se roage de Poliţia Capitalei să-i ajute. Dacă cei de Poliţia Capitalei nu îi ajutau, nu aveam această renumărare niciodată. Procurorul este practic singur în această anchetă şi apelează la organele din alte structuri”, a declarat avocatul Mihai Drăgan, la România TV, în emisiunea „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu.

Între timp, au apărut informații că Poliția Capitalei a solicitat o prelungire cu o lună a termenului pentru funalizarea renumărării voturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.