Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul fraudelor care vizau universități de elită din SUA a fost ecranizat într-o serie cu o distribuţie de excepţie

mediafax.ro
film

Scandalul fraudelor care vizau universități de elită din Statele Unite ale Americii, în care sunt implicate și actrițele Felicity Huffman și Lori Loughlin, va deveni subiectul unui serial, relatează Reuters, potrivit mediafax.

Citește și: Detalii mai puțin știute! Cu ce se ocupă fiica miliardarului Ion Țiriac

Anunțul a fost făcut marți de compania Annapurna Television, care a obținut drepturile de ecranizare pentru o carte despre celebrul caz. Volumul, intitulat "Accepted", va fi scris de Melissa Korn și Jen Levitz, doi reporteri ai publicației The Wall Street Journal.

Citește și: Victoria de senzație a Simonei Halep! Câți bani a câștigat pentru calificarea în sferturi la Madrid

Cazul fraudelor care vizau universități de elită din SUA a dus la punerea sub acuzare a 50 de persoane, printre care se numără actrițele Felicity Huffman și Lori Loughlin. Cele două vedete, cunoscute din serialele "Desperate Housewives/ Neveste disperate" și "Full House/ Casa plină", au fost implicate într-o schemă care presupunea măsluirea testelor de admitere, oferirea de mită pentru preparatori fizici și chiar modificarea pe computer ale unor tineri candidați, realizate astfel încât aceștia să pară atleți de elită. Totul pentru ca fiii unor familii bogate să poată fi admiși în universități.

Citește și: Un fost ofițer SRI aruncă-n aer propunerea interimară la Justiție a Vioricăi Dăncilă: ‘Ne-am tâmpit de tot?’

Scenariul va fi scris de D. V. DeVincentis, care a lucrat la miniseria "The People Vs. O.J. Simpson", primul sezon al seriei "American Crime Story". Producția, o dramatizare a procesului fostului jucător de fotbal american O. J. Simpson, acuzat de crimă, a obținut nouă premii la cea de-a 68-a gală Emmy, din 2016.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre data de lansare sau distribuție.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.