Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul hărţuirilor sexuale ia amploare: Actriţa Bette Midler îl acuza pe jurnalistul Geraldo Rivera de hărţuire într-un interviu din 1991

hellogiggles.com
campanie online #metoo agresiune sexuala hartuire

Un interviu din 1991 al actriţei Bette Midler, acordat Barbarei Walters, a devenit viral pe internet ca urmare a acuzaţiilor de hărţuire sexuală aduse lui Matt Lauer, care a fost concediat miercuri de la NBC. În videoclip, Midler spune că reporterul Geraldo Rivera, cel care i-a luat apărarea lui Lauer acum, a drogat-o şi a pipăit-o în anii 1970 când s-au întâlnit prima dată, scrie IndieWire.

"Gerardo şi producătorul său au venit să facă un interviu cu mine, în 1970, la începutul anilor '70. Era pe vremea când era foarte sexi", i-a declarat actriţa Barbarei Walters. "El şi producătorul şi-au lăsat echipa în cealaltă cameră, m-au împins în baie, mi-au băgat sub nas două flacoane de "poppers" (droguri, n.r) şi au început să mă pipăie... Nu i-am cedat. A fost indecent", a declarat actriţa Bette Midler în interviul din 1991 acordat Barbarei Walters.

Midler a dezvăluit întâmplarea după ce Walters a întrebat-o despre autobiografia lui Rivera, "Exposing Myself", care tocmai fusese lansată. În carte, Rivera vorbea despre cum a cucerit-o pe Midler şi a inclus propria sa versiune cu privire la prima lor întâlnire. Rivera mărturiseşte că la un moment dat i-a pus mâna pe sâni când erau în baie.

Interviul din 1991 a început să fie vizualizat pe Twitter după ce Rivera a intervenit în cazul Matt Lauer, care a fost acuzat de hărţuire sexuală şi care a fost concediat de la NBC după 20 de ani, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.