Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL ia amploare la FCSB. Becali susține că Nicolae Dică nu demisionează pentru că ar vrea să fie demis și să încaseze o sumă mare de bani

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că Nicolae Dică nu îşi dă demisia de la FCSB pentru că vrea să încaseze bani pentru că este demis.

Vezi REACȚIA lui Nicolae Dică la solicitarea finanțatorului Gigi Becali

"Mai vrea o discuţie cu mine. Cu alte cuvine ce vrea el? Când a plecat în Italia el, Dică, îi dădusem 60.000 ca să-şi ia casă. Nu mai ştiu, parcă 140.000 îi dădusem... Mai rămăseseră 60.000, adică i-am dat câte zece, câte zece, 60.000 datora... El mai vrea bani. Ţi-am dat şansă, ai luat şi bani... Nici eu nu o să îi dau banii şi gata. Dacă nu o să-şi dea demisia şi nu o să plece... dar eu cred că aşa e frumos. Pleacă, tată, că nu are rost. Avem timp acum (n.r. - pentru a numi un alt antrenor). . Nu-l dădeam afară, pentru că nu vreau să supăr oameni, numai că el nu a înţeles un lucru. Am vorbit tot timpul de neascultare şi neascultarea jucătorilor. Prin neascultare s-a pierdut lumea. Dacă nu asculţi atunci înseamnă că ai o vină", a declarat Becali, la Digi Sport.

Becali a recunoscut că a cerut din lojă o schimbare, Nedelcu înlocuit de Rusescu, dar Dică a refuzat.

Vezi și: SONDAJ CURS - Cât de mulțumiți sunt românii de activitatea președintelui Iohannis, cu un an înainte de alegeri

"Am cerut o schimbare cu mult înainte să fie roşu, am cerut să intre Rusescu în locul lui Nedelcu şi să treacă Mouţan să jucăm 4-1-4-1, cu Morţan mai retras. Dică a făcut nişte calcule şi l-a scos pe Moruţan. Putea să facă ce vrea el, numai să nu-l scoată pe Moruţan. Putea să facă orice schimbare, jucam în 10, nu era o problemă, dar nu să-l scoţi pe Moruţan. Ca să-ţi baţi joc de un copil aşa, să plângă băiatul ăla, nu accept. Nu avea de ce. A scos doi atacanţi şi a băgat un atacant. L-a scos şi pe Man. Şi Man nu jucase rău, n-a jucat nici extraordinar, nici rău. Bine, nu contează asta, dar ca să vedeţi voi că nu e chiar aşa, că face schimbările Becali", a spus omul de afaceri.

El a adăugat că nu renunţă la dorinţa de a lua campioantul şi va miza pe jucători cu experienţă în continuare: "O să aduc un mijlocaş central care să joace în locul lui Nedelcu, o să aduc jucători cu experienţă, jucători mai în vârstă care vor juca şi o să luăm campionatul", a adăugat el.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

Gigi Becali a anunţat, sâmbătă, după ce FCSB a fost învinsă, cu 2-0, acasă, de CFR Cluj, că antrenorul Nicolae Dică trebuie să-şi dea demisia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.