Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul ia amploare! Trupa Taxi îl contrează pe Grigore Leşe şi publică mesaje private

grigore lese

Artistul Grigore Leşe a acuzat trupa Taxi că l-a păcălit să participe la un proiect împotriva Catedralei Neamului, sub paravanul unui cântec despre bisericile din lemn. PR managerul trupei contraatacă şi face publice mesajul trimis pe mail-ul lui Leşe, în care acesta era informat cu privire la textul cântecului şi restul participanţilor la proiect.

Ultima melodie a trupei Taxi, "Despre smerenie", un manifest împotriva Catedralei Neamului ("Dumnezeu iubeşte lemnul şi spaţiile mici"), a stârnit un val de reacţii pe reţele de socializare. Mii de distribuiri pe Facebook au fost urmate de numeroase critici pentru trupă şi pentru vedetele care apar în videoclip. În urma discuţiilor publice, artistului Grigore Leşe a declarat că nu ştia că melodia este un manifest împotriva Catedralei Neamului şi că va cere să fie scos din videoclip (Detalii AICI).

Trupa Taxi răspunde într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook. "Prin prezenta dorim să vă comunicăm faptul că domnul Grigore Leșe a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi – „Despre smerenie”, înainte de a da curs invitației de a filma.

1. În data de 14.03.2016 domnia sa a primit pe email textul piesei și lista participanților confirmată în acel moment. (foto print screen - mai jos)

2. În data de 22.03.2016 domnul Grigore Leșe a venit la studio. Înainte de a-și da acordul final pentru a înregistra, a fost invitat să asculte piesa și să urmărească filmările realizate până în acel moment. După ce a ascultat piesa și a vizionat filmările, domnul Leșe a intrat în studio pentru înregistrările audio și video", se menţionează în mesajul semnat de PR managerul Gabriela David.

Mesajul are ataşate şi două imagini:

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.