Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Idila scandaloasă dintre profesorul de 62 de ani și eleva sa de 18 ani s-a terminat prost. Bărbatul a fost reținut pentru viol/ VIDEO

observatornews.ro
profesor liceu lucian blaga relatie eleva

Profesorul de geografie, în vârstă de 62 de ani, de la liceul Lucian Blaga din Capitală, a fost reținut pentru viol după ce pe rețele de socializare a apărut un video în care acesta se afișează cu o elevă a unității de învățâmânt.

„Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în Municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor in formă continuată.

În fapt, la data de 9 aprilie 2024, Secția 9 Poliție a fost sesizată, de către directorul unei instituții de învățământ, din Sectorul 2, cu privire la faptul că în spațiul public ar fi apărut imagini în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

Relația dintre cei doi a început când fata era minoră

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în vârstă de 62 de ani este profesor în cadrul instituției menționate.

De asemenea, din investigații a reieșit faptul că între elevă și profesor ar fi început o relatie nepotrivită din luna decembrie 2023, când aceasta avea vârsta de 17 ani.

Astfel, în vederea administrării materialului probator, astăzi, 12 aprilie 2024, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, bănuitul fiind depistat și condus la audieri, în baza mandatului de aducere pus în aplicare.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 9 Poliție, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată”, anunță poliția.

Anchetă și la liceu

Totul a pornit de la o filmare care a apărut în online. Protagoniștii sunt o elevă de 18 ani și profesorul de geografie, un bărbat de 62 de ani. Colegii fetei ar fi știut de multă vreme de relația lor. Eleva ar fi fost minoră când a început să fie curtată de profesor.

Dascălul a declarat pentru jurnaliști că a fost vorba despre o piesă de teatru.

Idila scandaloasă la un liceu din Capitală. Profesorul și eleva au o relație încă de pe vremea când fata era minoră

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.