Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul pe banii românilor continuă - Florin Cîțu sare în apărarea lui Iohannis și-l nimicește pe Teodorovici: 'Este disperat și fuge de răspundere'

bani-lei-salariu

Florin Cîțu a afirmat, joi, că Eugen Teodorovici este disperat și fuge de răspundere. Senatorul PNL precizează că social-democratul ocupă funcția de ministru al Finanțelor doar cu numele și a ieșit cu „un atac ireal” la adresa lui Klaus Iohannis din cauza retrimiterii bugetului în Parlament.

„Românii trebuie să știe! Dați mai departe! Eugen Teodorovici speriat și disperat fuge de răspundere. Cel care ocupă, cu numele doar, postul de ministrul al Finanțelor, a ieșit cu un atac ireal la adresa Președintelui României. Frica îl paralizează pe acest domn și îi încețoșează mintea. Dar are tupeu doar în studiorile televiziunilor de #fakenews”, a scris Florin Cîțu, joi, pe Facebook.

Liberalul a mai spus că Teodorovici nu a avut curajul să semneze o declarație pe propria răspundere la dezbaterea bugetului în Parlament, așa cum prevede legea.

„În Parlamentul României FUGE de responsabilitățile funcției pentru care este plătiți din banii românilor. Vrea bani fără responsabilitate, că un adevărat socialist. I-am cerut la momentul în care se dezbătea bugetul în Parlament să-și asume bugetul prin declarație pe propria răspundere așa cum îi CERE legea (nu pentru că îi spun eu, senatorul Florin Cîțu). Nu a avut curaj și a aruncat declarațiile pe jos. Dacă ar fi semnat acum ar fi avut dosar penal. Dovada este în legea Plafoanelor care a fost declarată NECONSTITUȚIONALĂ în ansamblul sau de CCR. Și nici nu are curajul să ne prezinte în detaliul datele pentru execuția bugetară din 2018. La Senat încearcă pe toate căile să oprească comisia de anchetă pe care am cerut-o pentru execuția bugetară. Este paralizat de frică”, a completat Cîțu.

Kim Jong Un joacă tare. La o staţie nucleară din Coreea de Nord au fost detectate noi activități (presa sud-coreeană)

Acesta a adăugat că ministrul Finanțelor vrea doar banii, însă nu și responsabilitățile funcției, „ca orice om mic și fricos”.

„Uitați-vă la omul de stat cum fuge de răspundere în Parlamentul României. Vrea doar banii și funcția dar nu și responsbilitățile. Ca orice om mic și fricos. Dați mai departe! Românii trebuie să știe! România trebuie să-l cunoască pe cel care vrea doar bani și funcție fără responsabilități. Vă garantez că toți cei care au mințit în Parlament, au măsluit date, și au abuzat de funcția lor în guvern vor răspunde personal. #RomaniaFaraPSDsiALDE P.S. urmează episodul 2, tot despre aceste “curajos””, a conchis senatorul PNL.

Reacția liberalului vine după ce Eugen Teodorovici i-a recomandat președintelui Klaus Iohannis să dea cui vrea lecții de economie, precizând că acesta „deja sare calul”. Ministrul Finanțelor a adăugat că ia personal criticile șefului statului la buget, spunând că s-a săturat să de atâta diplomație.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri, după ce Curtea Constituțională a decis că Legea Bugetului de stat pe 2019 este constituțională, că va retrimite proiectul în Parlament. Ulterior, deputatul PSD Florin Iordache a afirmat că Parlamentul nu va modifica Legea bugetului, ci o va trimite înapoi președintelui României pentru promulgare sub aceeași formă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.