Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul RADET ajunge la CSM - Viceprimarul Capitalei a luat foc după declarațiile ministrului Economiei: 'Clar și pentru toată lumea'

stirileprotv.ro
badulescu aurelian

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat, joi, la ședința CGMB, că a depus o sesizare la CSM cu privire la declarațiile ministrului Economiei, Virgil Popescu, care a precizat, înainte de declararea falimentului RADET, că această sentință este posibilă din partea instanței.

„Am sesizat Consiliul Superior al Magistraturii cu încălcarea articolului 395 și 396 din Codul de procedură civilă și am cerut tragerea la răspundere a ministrul Economiei, pentru următoarele motive: după încheierea dezbaterilor, completul de judecată deliberează în secret asupra hotărârii ce urmează să se pronunțe. Atitudinea și modul în care a declarat ministrul o sentință pe care o cunoștea va trebui să fie cercetată. (...) Așa scrie în codul de procedură civilă. Clar și pentru toată lumea: „În secret””, a declarat, joi, Aurelian Bădulescu, conform Mediafax.

Şefa DIICOT explică de ce NU poate fi făcut public raportul referitor la incidentele din 10 august 2018

Reacția lui Bădulescu, precum și sesizarea la CSM, vin după ce ministrul Economiei a declarat, cu câteva zile înainte de pronunarea instanței, că „s-ar putea ca luni să fie declarat falimentul RADET”.

„Mâine vom avea o întâlnire pe această temă şi eu vrea ca Primăria să fie foarte conştientă că s-ar putea ca luni să fie declarat falimentul RADET. Elcen este pregătită să livreze energie termică, însă trebuie ca Primăria să fie pregătită, să găsim soluţia cine să cumpere acel agent termic”, a declarat Virgil Popescu, săptămâna trecută.

Magistrații Curții de Apel București au decis luni, definitiv, falimentul RADET, fiind menținută, astfel, decizia din primă instanță a Tribunalului București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.