Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul recursului compensatoriu - Tudorel Toader, întâlnire de gradul zero cu Viorica Dăncilă: 'Îi voi prezenta posibilele soluții de urmat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat luni că se va întâlni în cursul zilei de astăzi cu premierul Viorica Dăncilă pentru a discuta pe tema recursului compensatoriu.

„Am primit de la dvs, reprezentații presei, multe întrebări cu privire la ora și locul unde mă voi întâlni astăzi cu doamna prim ministru, pentru a discuta despre posibilele modificări la legea privind recursul compensatoriu. Ce vă pot răspunde la prima oră a dimineții? Da, astăzi mă voi întâlni cu dna prim ministru, îi voi prezenta rezultatele evaluării consecințelor ale legii privind recursul compensatoriu. Voi prezenta dnei prim ministru posibilele soluții de urmat. Adică, incidente asupra conținutului actului normativ. Vom decide și vă voi anunța”, a spus Tudorel Toader, într-o conferință de presă, la sediul Ministerului Justiției.

Carmen Iohannis, alături de ambasadorul Germaniei la Bucureşti - Cum și-a răsfățat soția președintelui elevii în acest weekend / FOTO

Ministrul Justiției a mai anunțat că va da o declarație de presă după întâlnirea cu premierul Dăncilă.

„Vă voi da o scurtă declarație de presă, pentru că zilele următoare, chiar după-amiază plec la Bruxelles, unde am audieri în comisiile parlamentare, întâlniri cu președinții de comisie, cu referire la președinția Consiliului JAI”, a mai spus Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.