Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul remanierii continuă - Viorica Dăncilă se plânge de relația cu Iohannis: 'Am încercat să vorbesc cu președintele, dar nu am reușit'

dancila viorica

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Ploiești, că a încercat să vorbească cu președintele Klaus Iohannis în legătură cu motivarea respingerii miniștrilor, însă nu a reușit, pentru că șeful statului nu a fost disponibil. „A lansat cartea pe scările vopsite”, a spus primul ministru.

Întrebată la Ploiești dacă a reușit să vorbească cu președintele despre motivarea respingerii miniștrilor, Viorica Dăncilă a spus că a încercat, dar nu a reușit.

„Am încercat o discuție cu domnul Iohannis, sunt un om care se ține de cuvânt. Am încercat luni, dar domnul președinte era la Bruxelles, am încercat ieri (marți – n.r.) dar domnul președinte și-a lansat cartea. Eu sper și îi solicit domnului președinte să dea motivarea pentru că este sarcina dumnealui, este obligația dumnealui ca președinte al României. Eu cred că este un lucru bun că a lansat o carte, este foarte bine, dar eu cred că ceea ce ține de această țară, din punct de vedere instituțional, fie că vorbim de Președinție, de Parlament sau de Guvern trebuie să fie o prioritate pentru noi și faptul că încerci să blochezi Guvernul nu este un lucru care să aducă plus-valoare”, a spus premierul, conform Mediafax.

Viorica Dăncilă, atacuri în rafală la Klaus Iohannis: Cifrele oficiale îl contrazic. Nu suntem o guvernare eșuată

Întrebată dacă l-a sunat pe președinte și nu i-a răspuns, premierul a precizat că a sunat la Administrația Prezidențială.

„Am sunat la Administrația Prezidențială și mi s-a spus că domnul președinte este la Bruxelles - luni și domnul președinte își lansează cartea la Ploiești, pe scările vopsite, marți”, a spus Dăncilă.

Treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, unde era așteptat să-și lanseze cartea președintele Klaus Iohannis, au fost vopsite, marți. Utilizatorii Facebook au lăsat mai multe comentarii legate de folosirea vopselei pe marmură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.