Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL SEMNĂTURILOR SCANATE. Echipa Cîțu a convocat BPN al PNL cu același tip de semnături

Inquam Photos / Ilona Andrei
motiune de cenzură

Ipocrizia atinge un nou nivel în echipa premierului Florin Cîțu. În încercarea disperată de a rămâne la putere, susținătorii premierului inventează tot felul de blocaje pentru a împiedica depunerea moțiunii de cenzură. Daniel Fenechiu a devenit peste noapte cel mai înfocat susținător al semnăturilor olografe semnate personal cu pixul pe hârtie.

Moțiunea depusă de către USR-Plus și AUR are la limită numărul minim necesar de semnături. Scandalul a plecat de la niște semnături care au fost făcute cu pixul pe hârtie, scanate/pozate și transmise către Parlament. Este un mod clar de a-ți exprima susținerea și voința față de un lucru. Interpretarea domnului Fenechiu și a echipei din jurul lui Florin Cîțu exclude însă o astfel de semnătură pe care nu o consideră ca fiind olografă. Logic vorbind acest lucru este cât se poate de fals pentru că procesul de semnare a fost realizat olograf, de mână cu pixul pe foaie, iar procesul de transmitere a fost unul digital.

În paralel, echipa care contestă acest proces a convocat ședința Biroului Politic Național al PNL folosind doar acest tip de semnături scanate. Mai pot fi considerate valide deciziile prin care PNL îl susține pe Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru și prin care PNL îl susține pe Dan Vîlceanu în funcția de ministru al finanțelor?

Unde este adevărul, domnilor din echipa câștigătoare?

Aceste bâlbe fără sens nu fac altceva decât să adâncească criza în care se află acum România doar din ambiția de a-l păstra pe Florin Cîțu în poziția de prim-ministru cu gândul ce aceasta reprezintă pârghia care îl va propulsa ulterior în funcția de șef la PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.