Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul sexual de la Hollywood capătă proporţii: Se investighează trei noi acuzaţii în Europa

scandal

Metropolitan Police din Londra investighează trei noi acuzaţii de agresiune sexuală care îi sunt aduse producătorului Harvey Weinstein de o femeie, informează bbc.com. Potrivit Metropolitan Police, care cercetează deja o acuzaţie de agresiune sexuală lansată de o femeie care a spus că a fost atacată de producător la sfârşitul anilor 1980, a fost înregistrată o a doua plângere referitoare la Harvey Weinstein.

Citeşte şi: ŞOC la Casa Regală: Unchiul ducesei a fost ARESTAT

În noua plângere înregistrată, o femeie susţine că a fost atacată de Harvey Weinstein în 2010 şi 2011 la Westminster şi în 2015 la Camden. Producătorul hollywoodian Harvey Weinstein a negat acuzaţiile potrivit cărora ar fi întreţinut relaţii sexuale fără consens. Potrivit poliţiei, nu au fost făcute arestări în legătură cu aceste acuzaţii.

Poliţia din New York investighează, de asemenea, plângeri împotriva lui Weinstein, care includ acuzaţii de agresiune sexuală şi viol. Actriţa britanică Lysette Anthony este ultima vedetă care l-a acuzat pe Weinstein până în prezent. Ea a declarat, pentru The Sunday Times, că producătorul a atacat-o la sfârşitul anilor 1980, la locuinţa ei din Londra. Scandalul „Weinstein” a început pe 5 octombrie, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producător de hărţuire sexuală. Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol.

Citește și: Mihai Tudose demarează Operațiunea 'Marea Curățenie': planul pentru DĂRÂMAREA lui Dragnea (surse)

Producătorul a fost concediat din The Weinstein Co., după ce anunţase că se retrage pentru o perioadă nedeterminată de la cârma firmei pe care a înfiinţat-o împreună cu fratele lui, Ben. Meryl Streep, Judi Dench, Bob Iger, George Clooney, Jennifer Lawrence, James Gunn, Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Megan Ellison, Julianne Moore, Seth Rogen, Kevin Smith, Lena Dunham, Judd Apatow, John Oliver, Patricia Arquette şi Mark Ruffalo, între alţii, au condamnat comportamentul lui Weinstein faţă de femei.

Citeşte şi: Președintele Klaus Iohannis va RESPINGE una sau două din propunerile PSD/ surse

Mai mulţi laburişti, membri ai Parlamentului, îi cer prim-ministrului Theresa May să retragă titlul de Comandor al Imperiului Britanic pe care producătorul Harvey Weinstein l-a primit în 2004. BAFTA (British Film Academy of Film and Television Arts) i-a retras producătorului statutul de membru. Soţia lui Harvey Weinstein, Georgina Chapman, cofondatoare a brandului de lux Marchesa, a anunţat, pe 10 octombrie, că se desparte de producător, pentru ”actele sale de neiertat”. Academia de Film Americană, care acordă premiile Oscar, i-a retras, sâmbătă, titlul de membru producătorului hollywoodian. Harvey Weinstein, în vârstă de 65 de ani, este o persoană importantă în industria cinematografică, producţiile sale însumând peste 300 de nominalizări la Oscar şi 81 de premii oferite de Academia de Film Americană, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.