Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenă de filme HORROR într-un spital din România: Pacienții, cazați lângă MORȚI

Situație terifiantă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti! Pacienții care au fost internați înainte de Anul Nou, au avut parte de o imagine demnă de filmele horror. Din cauza faptului că numărul persoanelor decedate a făcut ca morga să fie arhiplină, saloanele secţiilor de cardiologie, boli interne sau reanimare au "găzduit" mai multe cadavre. Persoanele decedate au stat în saloane mai mult de 24 de ore, iar surse din spital spun că mirosul era insuportabil. Directorul interimar al spitalului, Aurelian Gheorghe a confirmat pentru Contraatacul Argeșului că morţii au fost lăsaţi prin saloane.

O zi au stat cele șaptesprezece cadavre în trei secții ale unității spitalicești. Medicii spun că au amenjat spații separate ca să nu încurce bolnavii, dar chiar și ei sunt nemulțumiți. Pe lângă faptul că e nevoie de o morgă mai mare, de sărbători, unele rude au venit să își ridice morții chiar și la 72 de ore de la deces.

Citește și: România, mișcată de un nou CUTREMUR

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică, şi şeful Serviciului de Inspecţie Sanitară au anunţat că au început verificările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.