Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu EXPLOZIV: Emil Boc la Cotroceni!

notabn.ro
Boc Bolojan Robu Falca Alianta Vestului

Un deputat a lansat o teorie incendiară: Alianța Vestului ar putea să fie trambulina pentru o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale a primarului PNL din Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc.

„Patru primari și toți liberali s-au unit într-o Alianță a Vestului care i-a speriat pe birocrații de la București. Primarii municipiilor Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea au lansat, în weekend, această alianță cu scopul declarat: atragerea de fonduri europene direct de la Bruxelles (...) Cele patru orașe care au constituit Alianța Vestului, la care, din ianuarie 2019, li se vor alătura municipiile Sibiu și Alba Iulia, reprezintă modele de bune practici în ceea ce privește administrarea comunității și absorbția de fonduri europene. Cele șase orașe sunt în TOP 10 orașe privind dezvoltarea, cifra de afaceri și PIB per capita, grad de civilizație, cultură și educație”, a scris deputatul Remus Borza pe pagina sa de internet.

Deputatul spune că organizațiile PNL din Ardeal ar putea să-l susțină pe fostul premier Emil Boc într-o cursă spre Cotroceni.

„Avem de a face, pe lângă oportunitățile economice și de dezvoltare oferite de această Alianță, și cu o mișcare politică din partea semnatarilor. PNL nu a reușit, nici în Anul Centenarului, să iasă cu nimic în față, nici măcar să capitalizeze politic moștenirea Brătienilor ca întregitori de țară. Electoratul liberal, dezamăgit de politica actualei conduceri, migrează deja spre ALDE sau spre Cioloș. Un astfel de proiect poate relansa și recredibiliza PNL și poate crea chiar o alternativă la Iohannis din perspectiva alegerilor prezidențiale de anul viitor. Organizațiile PNL din Ardeal, extem de puternice, ar putea să-l susțină pe Emil Boc la președinția României. “Grupul de la Cluj” joaca tare. La două capete”, a mai scris Remus Borza.

Citește și: Decizie istorică în Bundestag - Germania devine prima țară din Europa care recunoaște ’cel de-al treilea sex’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.